Kangasala-talon ovet avautuvat – elokuvia on luvassa kesätorstaisin  

Kangasala-talo avautuu jälleen tiistaina 2. kesäkuuta. K-Kinossa esitetään kesäkuussa elokuvia torstaisin. Ensimmäiset elokuvat torstaina 4. kesäkuuta ovat Se mieletön remppa, Aika jonka sain ja Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen. Noin 300-paikkaiseen saliin otetaan enintään 60 katsojaa. Kangasala-talo suosittelee lippujen ostamista ennakkoon verkkokaupasta. Henkilökunta avaa ja sulkee salin ovet, jotta asiakkaiden ei tarvitse koskea ovenkahvoihin. Tarjolla on käsidesiä. Myös muita turvallisuutta lisääviä järjestelyjä on tehty.

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa jatkuu Jussi TwoSevenin näyttely All Is One 23. elokuuta asti.

Näyttelykäynnin turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota koko kesän ja tarvittaessa pitkälle syksyyn. Turvallisen näyttelykäynnin ohjeistus perustuu viranomaisohjeistukseen sekä Kangasala-talon ja Kimmo Pyykkö -taidemuseon omaan turvallisuusohjeistukseen.

– Avaamme talon toimintoja turvallisuus edellä. Noudatamme ohjeita tunnollisesti ja toivomme, että myös asiakkaamme tekevät niin ja tulevat museoon ja elokuviin vain oireettomina, muistuttaa ovien avautumisesta iloitseva toimitusjohtaja Timo Kotilainen.

Kesäkuussa valkokankaalla pyörii muun muassa elokuva ”Se mieletön remppa”.