KU-68 mittaa venymiskykyään perjantaina Pitkäjärvellä Suomen cupissa

Keskittymistä tarvitaan. Kotijoukkue KU-68:lla on tämän kauden sarjapelien kautta kokemusta tiukoista otteluista. Turkulainen vastustaja on rallatellut korkeammalla sarjatasolla lähes voitosta toiseen.

Kangasalalainen KU-68:n salibandyjoukkue on raivannut tiensä salibandyn Suomen cupissa jo 32 parhaan joukkoon. Cupin viidennellä kierroksella Pitkäjärven koululle saapuu KU:n historian kovin vastus, Divarin kärkijoukkue ja nousua Salibandyliigaan tavoitteleva FBC Turku.

Kaksi sarjatasoa kangasalalaisia korkeammalla pelaavat turkulaiset ovat selkeä ennakkosuosikki. FBC:n riveissä pelaa muun muassa viime keväänä Salibandyliigan finaaleissa pelanneita pelaajia, ja turkulaiset ovat aloittaneet taipaleensa Divarissa hienosti kärsien vain yhden tappion kuudessa ensimmäisessä ottelussaan.

KU:n alkukausi kakkosdivarissa sen sijaan on ollut takkuinen, kun saldona on kaksi niukkaa tappiota varsinaisella peliajalla sekä kaksi tappiota rankkarikisoissa. Alkukauden suurin onnistuminen tuli kuitenkin hienoon paikkaan, kun joukkue onnistui tiputtamaan Suomen cupista yhtä sarjatasoa ylempänä pelaavan Ilveksen.

Onneksi yksittäisessä ottelussa on aina oma yllätysmomenttinsa, ja KU:n leirissä luotetaan myös siihen, että kovassa otteluruuhkassa painivat turkulaiset eivät välttämättä syty alempana pelaavasta joukkueesta divarivastusten tavoin.

Ottelu pelataan Pitkäjärven koululla perjantaina 30.10. kello 19. Pääsylippu- ja kahviotuotoilla ollaan kattamassa pelin tuomia kustannuksia, kuten alustaksi paikalle tarvittua siirtomattoa.

Korona-aika on myös otettu salibandyotteluissa vakavasti, eli yleisöllä on kasvomaskin käyttöpakko. Järjestävänä seurana KU-68 on luvannut tarjota kaikille katsojille yhden maskin veloituksetta lipunmyynnin yhteydessä.