Yksityiset lääkäripalvelutko pelastavat Luopioisten terveysaseman?

Tähänkö se nyt sitten loppui se vastarinta Pirhaa vastaan ja annetaan periksi. Luopioisiin työterveys- ja yksityinen lääkäri, mistä moinen idea?

Eikö kuitenkin olisi kaikille parasta yrittää saada pitää ihan tavallinen terveyskeskus, joka palvelisi kaikkia asukkaita, ei vain työssäkäyviä tai varakkaita? Olin juuri erään yksityisessä lääkärikeskuksessa toimivan lääkärin vastaanotolla: 15 minuuttia ja maksoi 121 euroa, ei tällaisia rahoja ihmisillä ole ja varsinkin jos joudut vielä labraan tai johonkin kokeeseen, hintaa tulee sitten yli tuhat euroa.

Tämäkö sitten palvelisi Kukkiakodon asukkaita ja muita vanhuksia tai tavallisia pienituloisia ihmisiä tällä seudulla? Ei taida ovensaranat siinä talossa enää kulua.

Sinänsä hyvä idea, jos oltaisiin rikkaita, mutta kyllä nyt pitää ottaa järki käteen ja miettiä keinoa, joka palvelee kaikkia tasavertaisesti. Kaikki maksamme verot, joten kyllä niillä pennosilla pitäisi saada jotain palvelujakin.

”Köyhä ja kippee”

 

Lue lisää:

Luopioisiin yritetään saada työterveys- ja yksityislääkäripalveluja – idea syntyi Luopioisten sosiaali- ja terveyspalvelujen turvaamiseksi perustetussa työryhmässä