Kun mikään ei riitä

LP Kangasala ei ole löytänyt lääkkeitä ennakkosuosikki LP Viestin kaatamiseksi lentopallon Mestaruusliigan välierissä. Ajoittainen horjuttaminen on onnistunut, mutta usein pelin sisällä joukkueen hyvä lento on katkennut harmilliseen ja uskoa syövään omaan virheeseen. Viesti haki Kangasalta kaksi voittoa, ja kotijoukkueelle jäi käteen vain yksi erävoitto ja oppi siitä, että keskittyminen ei Viestin tasoista joukkuetta vastaan saa herpaantua hetkeksikään – muuten joukkue hiipii eräpisteissä vaivihkaa karkuun.

Sunnuntaina salolaisjoukkue oli tehokkaan keskipelinsä ansiosta vahvempi erin 1–3 (13–25,19–25, 26–24,16–25), maanantaina Viesti otti voiton 0–3 (21–25, 21–25, 15–25), vaikka kotijoukkue saikin vieraiden keskihyökkäykset kuriin.

LP Kangasalan valmentaja Tuomas Alatalo valitteli sitä, ettei palkintoa tullut maanantainakaan kahden ja puolen erän hyvästä taistelusta huolimatta.

Myös salolaiset, muun muassa viime kaudella LP Kangasalan paidassa pelannut Viestin Roosa Koskelo, kehaisivat kangasalalaisten esitystä maanantain kahdessa ensimmäisessä erässä. Se oli kuitenkin laiha lohtu, kun vain voitot lasketaan.

– 3–0-tappio ei jätä selityksen varaa. Saloa vastaan on vain pelattava vielä paremmin kuin tänään, LP Kangasalan Alatalo kuittasi.

Molemmissa otteluissa paikalla oli runsaat 350 katsojaa.

LP Kangasala on tiukassa paikassa ensi viikonloppuna Salossa. Unelma finaalipaikasta pysyy hengissä vain voitoilla.

LP Kangasalan Tuomas Alatalolla, Jari Niinelällä ja Pasi Palosella riitti mietittävää kahden Viestille kärsityn kotitappion jälkeen.