Iso ilo nyt jo isolla porukalla

Muutaman kunnan alueella parin seuran kesken aloiteltu salibandyjunioreiden maakuntasarja on hiljalleen paisunut kunnioitettavan suureksi alueelliseksi liikuttajaksi. Pälkäneen, Valkeakosken ja Kangasalan lisäksi liiton sarjoja hieman kevyemmällä mielellä pelattavia otteluita tahkotaan nykyisin esimerkiksi Janakkalan ja Vesilahden lisäksi myös Tampereen tuolla puolen, kuten Nokialla ja Pirkkalassa – ja vieläpä kahdessa eri ikäryhmässä.

Syksyn mittaan keskinäisiä turnauksia on kertynyt jo useita, ja lisää on määrä tulla keväälläkin puolenkymmentä. Pälkäneläiset pääsevät nauttimaan maakuntasarjasta kotikentällään jo ensi viikonloppuna, kun 10-vuotiaiden maakuntasarjaa pelataan Luja-Lukko Areenalla sunnuntaina 11. tammikuuta. Lukko aloittaa pelinsä aamuyhdeksältä SC Weikkoja vastaan ja SB Lujan joukkue puolestaan puoli kahdelta kangasalalaista KU-68:n joukkuetta vastaan. KU-68 avaa päivänsä kello 11 Urbansia vastaan. Luja ja Lukko kohtaavat toisensa päivän päätteeksi kello 15 alkavassa viimeisessä pelissä.

Maakuntasarjassa ei pidetä virallisia sarjataulukoita tai pistepörssejä, vaan pelaaminen ja siinä kehittyminen nähdään tuloksia tärkeämpinä.

Kangasalla maakuntasarjan otteluita pelataan Pitkäjärvellä alustavasti huhtikuun toisena viikonloppuna.

KU-68:n ja Luja-Lukon pojat pääsevät taas pelaamaan maakuntasarjan pelejä Luja-Lukko Areenalla ensi viikonloppuna. Edellisen kerran Luopioisissa pelattiin samoissa merkeissä joulukuussa.