Onnetar suosi eläkeläisyhdistystä

– Tämäpä sattui. Meillä on ollutkin puhetta, että yhdistyksen pitäisi hankkia sellainen helposti liikuteltava tietotekniikkalaite käyttöönsä, hymähti pälkäneläinen Eino Anttila.

Anttila oli juuri saanut kuulla Eläkeliiton Sydänhämeen yhdistystä lykästäneen arvonnassa, joka järjestettiin kaikkien Me Nyt -palveluun viime vuoden loppuun mennessä rekisteröityneiden yhdistysten kesken. Arvonnan palkintona oli Lenovon tablet-tietokone, jonka Anttila kävi yhdistyksen edustajana pokkaamassa Sydän-Hämeen Lehden toimituksesta.

Eläkeläisyhdistys on ollut mukana Me nyt -palvelussa pian pari kuukautta. Yhdistysten käyttöön suunniteltu sivusto painottuu erityisesti tulevista tapahtumista tiedottamiseen, mutta myös jo olleista tapahtumista raportointiin. Lisäksi palvelu tarjoaa samalla mahdollisuuden omien kotisivujen tekemiseen.

– Johtokunta kokoontui hiljattain, ja kaikki olivat uuteen toimintamalliin erittäin tyytyväisiä. Palvelu on helppokäyttöinen ja näkyvyys sekä luettavuus lehdessä erittäin hyviä, Anttila sanoo.

Palvelun on kehittänyt valkeakoskelainen Sami Inkinen, joka on lyönyt projektin tiimoilta hynttyyt yhteen Sydän-Hämeen Lehden kanssa.

Me nyt -palvelun kautta yhdistysten toiminta on haluttu saada SHL:ssä niin paperilehdessä kuin verkkosivuillakin aiempaa näkyvämmäksi – ja sitä kautta saada väkeä entistä enemmän mukaan yhdistysten tapahtumiin ja jokapäiväiseen toimintaan. Automatiikkaan pohjaavan ”tuotantoputken” myötä minimoidaan myös esimerkiksi inhimillisten virheiden määrää lehdessä julkaistavissa yhdistystiedotteissa.