Hanna Hirvonen upotti Forssan

Kuljetustoimisto Östring toimittaa pallon varmasti korin alle.

Pälkäneen Luja-Lukon mikrotytöt jatkavat ainoana tappiottomana joukkueena ikäluokan kakkosdivisioonassa.

Joulun jälkeen sarjataipaleensa aloittanut joukkue on voittanut kaikki ottelunsa. Lauantaina kaatui toinen puhtaan pelin porukka, Forssan Alku.

Forssassa pelattu ottelu ratkesi vieraiden eduksi ennen puoliaikaa. Ensimmäisellä jaksolla pisteet olivat tiukassa, sillä molemmat joukkueet puolustivat tarkasti. Toisella jaksolla Luja-Lukon tehotyttö Hanna Hirvonen pääsi vauhtiin, ja eroa alkoi syntyä.

Kolmannella jaksolla pälkäneläispelaajat alkoivat liikuttaa palloa nopeammin pelaajalta toiselle, ja korinteossa tuli onnistumisia muillekin kuin Hirvoselle, joka heitti valtaosan joukkueen pisteistä. Viimeisillä jaksoilla myös Sara Tuhola alkoi upottaa pisteitä. Ottelu päättyi Luja-Lukon 41–20 voittoon.

Ida Östringin pelinrakentelu herätti ihastusta forssalaisenkin koripalloväen keskuudessa. Pallotaiturin pelaaminen näyttää äärettömän helpolta, sillä hän näkee koko ajan koko kentän.