Pälkäneen S-marketin myymäläpäällikkö vaihtuu

Vielä tämän viikon Pälkänen S-markettia pyörittää kaksi johtajaa, kun Pirjo Koivisto auttaa uuden myymäläpäällikön Erika Alanderin alkuun työssään.

Erika Alander ottaa Pirjo Koiviston paikan tämän siirtyessä Kangasalan S-markettiin töihin.

Väistyvä myymäläpäällikkö Pirjo Koivisto palaa takaisin Kangasalan S-marketiin, jossa työskenteli ennen Pälkäneelle saapumistaan. Pälkäneellä Koivisto on työskennellyt 8 kuukautta.
Koivisto oletti viipyvänsä Pälkäneellä pidempään, mutta kun Kangasalasta vapautui paikka, oli hänen mentävä.

– Minulle tämä on täysin luonnollinen vaihdos, sillä työmatkani lyhenee radikaalisti. Vähän tietenkin harmittaa, että nyt jää tämän alueen kesä näkemättä Kirkastusjuhlineen, hän kertoo.

Uusia haasteita päin

Alanderin vaihtuminen S-marketin johtoon on tapahtunut virallisesti tämän viikon maanantaina. Kuitenkin ensimmäiset viikot ovat poikkeukselliset, sillä Alander toimii myös entisen työpaikkansa Tampereen Järvensivun Salen myymäläpäällikkönä.

– Tänne siirtyminen on minulle uusi haaste. Nyt aluksi keskityn vain tutustumaan henkilökuntaan ja uuteen paikkaan. Uudistusten aika on myöhemmin, Alander hymyilee.

Toisin kuin Koiviston, Alanderin työmatka puolestaan pitenee.

– Mutta tämä on isompi yksikkö kuin missä olen työskennellyt aikaisemmin. On minulla mielessä mahdollisesti tänne muuttaminenkin, kertoo Alander.

 

Erika Alander aloittaa Pälkäneen S-marketin myymäläpäällikkönä kesäkuussa.

 

 

 

Kommentointi on suljettu.