Kuhmalahden Joulutori lauantaina Suojalla

Kuhmalahden Joulutori muuttaa tänä vuonna kotiseutumuseolta ja seurakuntatalolta Suojalle.

Kuhmalahden Joulutori kokoaa saman katon alle yli 30 myyjää tuotteineen tulevana lauantaina. Myynnissä on muun muassa leivonnaisia, jouluruokia, neule-, puu- ja lasitöitä, lyhteitä, kynttilöitä ja joulukoristeita.

Suojan talolla järjestettävä Joulutori alkaa kello 11 ja kestää kello 14:ään asti. Ostosten tekemisen lomassa voi nauttia keittolounaan ja kahvit seurakunnan lähetystyön pitämästä kahviosta tai ostaa kupillisen kuumaa glögiä kotiseutuyhdistykseltä.

Kotiseutuyhdistyksen pöydässä on myynnissä myös uusi Kuhmalahden kylistä kertova Pennon liepeillä siintävi selkä -kyläkirja. Lauantaina julkaistun 448-sivuisen ja runsaasti kuvitetun kirjan kirjoitti Jorma Marttaja ja kustansi Helmi Lahtinen.

Mannerheimin lastensuojeluliiton Kuhmalahden paikallisyhdistys pitää lapsille askartelupistettä sivuhuoneessa, johon on käynti Suojan eteisestä. Eteistiloissa on esillä myös enkelinäyttely, johon paikkakuntalaiset voivat tuoda askartelemansa enkelin. Enkeleitä voi toimittaa vielä torstaihin asti Kuhmalahden sivuapteekkiin tai tuoda paikanpäälle joulutorille, mikäli enkeli ei vaadi ripustamista, vaan on helposti aseteltavissa pöydälle.

Suojan pihapiiriin tuo toimintaa muun muassa kello 12 alkava hirvenlihahuutokauppa sekä poniajelu.