Kukkia soi Haaparinteelle

Seppo Kääriäinen (oikealla) luovutti Kukkia soi -tapahtuman tuotot Haaparinteen asukkaille. Vastaanottajina olivat ohjaaja Tuula Luukkonen sekä talkoolaiset Joonas Mäkinen ja Antti Grönholm.

Toukokuun lopulla Mikkolan Navetalla Luopioisissa järjestettiin Kukkia soi -etnomusiikkitapahtuma. Kukkia soi syntyi Mikkolan Navetan ja Haaparinteen kuntoutuskodin väen yhteistyönä. Haaparinteen asukkaat vastasivat muun muassa lavasteista ja opasteista.

Suurin osa tapahtuman esiintyjistä oli mukana talkooperiaatteella – soppa- tai jätskipalkalla. Kauempaa tulleiden esiintyjien matkakulut saatiin maksettua Luopioisten säästöpankkisäätiön myöntämän avustuksen turvin.

Mikkolan Navetta luovutti tapahtuman pääsylipputuotot ja sponsorien avustukset Haaparinteen kuntoutuskodille. Asukkaiden virkistyskassa karttui 500 eurolla.