Kangasalla löytöretkeillään

Kangasalan Matkailurengas ry järjestää ensi viikolla 13. kertaa Lasten Löytöretki -tapahtuman. 4.–8.7. Kangasalla on tarjolla lapsiperheille runsaasti tekemistä ja kokemista, muun muassa teatteria, puuhapajoja, seikkailuja, piirakan leivontaa ja museokierroksia. Tapahtumaviikon ohjelmaa järjestävät Nukketeatteri Hupilainen, Kirjakauppa, Kotiseutumuseo, Käsityökeskus, Kangasalan Pikkuteatteri, pääkirjasto, seurakunta, paikallislehti, englanninkielinen leikkikoulu, MLL ry, Mobilian Autokylä, Pohtiolampi, Tähtiranta ja Äijälä.

Museokoira Moppe opastaa lapsia Mobilian Autokylässä autohistorian maailmaan.

– Aikuisille tuntui olevan kesällä tapahtumia runsaasti, mutta lapsille ei ollut tarjolla kesätapahtumaa. Siitä se ajatus sitten lähti ja saimme aikaan Lasten Löytöretkitapahtuman, Elina Ijäs Matkailurenkaasta kertoo.

Tapahtuman on haluttu pitää ”kotikutoisena” ja osallistumiskynnys matalana

– Uskomme onnistuneemme tässä melko hyvin, josta osoituksena ovat paitsi tyytyväiset asiakkaat myös innostus järjestää vuodesta toiseen tapahtumaa.

Viime vuonna Löytöretkeen osallistui pari tuhatta lasta. Ohjelma löytyy osoitteesta www.kimppa.me/loytoretki.