Juniorit hallitsivat toista biitsiturnausta

Kalevan lentopallon B-juniorit Eetu Rantanen ja Santeri Siren isännöivät Kangasalan Beach volleyn toista osaturnausta kesäkuun puolivälissä. Kaksikko voitti lauantaina 2 v 2 sarjan ja sunnuntaina 3 v 3 sarjan yhdessä Kasimir Vuorisen kanssa.

– Rantalentis on kesähupia ja hauskaa lomatreeniä, kangasalalainen Eetu Rantanen sanoo.

17-vuotias lentopallojuniori pelasi Vesaniemessä kotikentällään, sillä hän asuu vain parin sadan metrin päässä uusitusta kentästä.

– Kavereiden kanssa käydään lämpiminä päivinä lätkimässä. Kesän aikana olisi tarkoitus kiertää myös joitain junnubiitsiturnauksia yhdessä tamperelaisen Aleksi Mutkan kanssa.

Kangasalan turnausta varten juniorit eivät treenanneet sen kummemmin.

– Ei lentopallo poikkea kauheasti biitsistä, ja tuttujen kavereiden kanssa juoni löytyy nopeasti.

Sammon urheilulukiossa opiskeleva passari siirtyy ensi vuonna A-junioreihin. Treenitahti pysyy tiukkana.

– Heinäkuuta lukuun ottamatta on viidesti viikossa treenit plus aamutreenit siihen päälle.

Kesän toisessa beach volley turnauksessa oli lauantaina mukana yhdeksän paria. Sunnuntain kisaan osallistui kuusi kolmikkoa. Pelaajia oli viikonlopun aikana mukana 36, ja kaukaisimmat saapuivat Eurasta ja Loimaalta.

Parisarjan finaalissa Santeri Siren ja Eetu Rantanen kukistivat Loimaan kaksikon Paavo Korhosen ja Kasimir Vuorisen. Pronssiotteluun selvittivät tiensä Janne Lahti ja Arto Muro sekä Asko Ahola ja Pekka Savolainen, jonka korvasi loukkaantumisen takia Pauli Luhtajärvi.

Myös kolme vastaan kolme sarjan finaalissa nuoruuden into ja yritys voitti kokemuksen. Ari Raatala, Mikael Turkka ja Tomi Järvinen jäivät kakkosiksi upeiden hakujen ja kovien lyöntien sävyttämässä finaalissa.

Kolmas ja kesän viimeinen osaturnaus pelataan Vesaniemessä 21.–22.7.

 

Kangasala beach volley, toinen osaturnaus 16.–17.6..
2 vs 2 sarja. 1) Santeri Siren ja Eetu Rantanen, 2) Paavo Korhonen ja Kasimir Vuorinen, 3) Janne Lahti ja Arto Muro, 4) Asko Ahola ja Pekka Savolainen, 5) Ilpo Kortelahti ja Janne Tulokas, 6) Aki Koukkula ja Topias Koukkula, 7) Matti Kannus ja Niilo Sointu, 8) Pauli Luhtajärvi ja Mari Mäkinen, 9) Jesse Valtanen ja Irinja Mäenpää.
3 vs 3 sarja. 1) Santeri Siren, Eetu Rantanen, Kasimir Vuorinen, 2) Ari Raatala, Mikael Turkka, Tomi Järvinen, 3) Aki Koukkula, Topias Koukkula, Paavo Korhonen, 4) Linda Lounasvuori, Katja Pesonen, Atte Saurusvaara, 5) Anne Salminen, Sanna Turkka, Mika Syrjä, 6) Jukka Niskala, Sebastian Kulkula, Markus Kettunen.