Perjantaiset ohjelmaillat jatkuvat Lounasravintola Eräjärvessä

Paikallisten esiintyjien ohjelmaillat jatkuvat Lounasravintola Eräjärvessä. Perjantai-illat aloitetaan kesälläkin kello 20 omalla tietovisalla, jonka jälkeen on luvassa erilaisia esiintyjiä.

Perjantaina 6.7. on vuorossa Luopio. Kolmisen vuotta sitten perustettu bändi soittelee melodisen punkin ja metalcoren välimaastossa olevaa musiikkia. Niko, Juuso, Otto ja Mikko ovat kaikki alle kolmekymppisiä, mutta sanojensa mukaan jo kauan soittaneita. He lupaavat kuulijoilleen takuuvarmaa tahtilaukkaa.

Heinäkuun parina perjantaina päästetään Lounarissa lavalle karaokelaulajat. Mahdollisesti myös Luopioisista saadaan vielä kouluikäisten bändi markkinoiden aikaan toteuttamaan ensiesiintymisensä. Elokuun alussa kuullaan trubaduuri Jani Suontaustaa ja kuukauden toisena perjantaina on vuorossa Äijäparkki.

Lounasravintola Eräjärvi haluaa edelleen tarjota esiintymislavansa niin nuorten kuin varttuneempienkin esiintyjien käyttöön. Esiintymismahdollisuuksia ei Oriveden seudullakaan liiaksi ole. Soittaminen ja esiintyminen julkisesti on kuitenkin eri asia kuin omassa treenikämpässä harjoittelu.  Pienellä pääsymaksulla tuetaan ihan vakavasti vaikkakin iloissaan harrastavia porukoita.