Kangasalla jännitetään melojien menestystä

Kangasalan Melojien Anne Rikala liittyi maanantaina harvalukuiseen suomalaisonnistujien joukkoon Lontoon olympialaisissa. Kangasalla syntynyt, Tammisaaressa nykyisin asustava meloja kauhoo tänään torstaina melottavassa kajakkiyksiköiden tuhannen metrin finaalissa puolen päivän jälkeen. Kangasalan Melojat ovat järjestäneet kisakatsomon Vesaniemeen.

Tie loppukilpailuun ei auennut helposti. Rikala aloitti alkueränsä hyvin, mutta hyytyi loppumatkalla eränsä kolmanneksi, kun kaksi parasta pääsi suoraan finaaliin. Rikala oli kuitenkin alkuerien neljänneksi nopein ja eteni aikavertailun kautta loppukilpailuun, joka starttaa torstaina kello 12.08.

Perjantaina tulessa on toinen Kangasalan olympiameloja, Jenni Mikkonen. Liutussa asustava Mikkonen kilpailee kajakkiyksiköiden 200 metrillä.