KU:n salibandy virkeänä kohti uutta sarjakautta

KU:n salibandyllä alkaa 10. sarjapelikausi. Seura lähtee uuteen kauteen seitsemällä joukkueella.

Kaikki joukkueet ovat hieman uudistuneet. Osa joukkueista on harjoitellut läpi kesän ja nuorimmatkin ovat aloittaneet treeninsä elokuun alussa.

Tulevaa kautta varjostaa Kangasalan huono harjoituskenttätilanne.  Into harjoitella on sitäkin suurempi.

Osaan joukkueista voidaan ottaa vielä muutamia pelaajia, kertoo salibandynjaoston vetäjä Reijo Hermanfors. Joukkueiden yhteystiedot löytyvät vierestä.

 

Nuorimmat juniorit jo malttamattomina

Osa seuran junioreista kauden päätöstilaisuudessa.

Viime kaudella aloittaneissa -00 ja -02 joukkueissa koetaan liikunnan riemua ja opitaan uusia taitoja. Joukkueiden tavoitteena salibandyosaamisen lisäksi on liikunnan riemujen oppiminen sekä mukava yhdessäolo.

Joukkueet harjoittelevat Pitkäjärven koulun liikuntasalissa kaksi kertaa viikossa ja osallistuvat kumpikin salibandyliiton järjestämään aluesarjaan.

Pojat odottavat malttamattomana ensimmäistä syksyn harjoitusturnaus joka pelataan Tampereella. Kirkkaana mielessä on kevään viimeinen kauden päätösturnaus Espoossa, jossa molemmat joukkueet menestyivät.

 

-99 pojat valmentautuvat Prahan turnaukseen

Vuonna -99 syntyneiden poikien joukkue on harjoitellut kaikista ahkerimmin koko kesän. Heillä on ensi kesänä edessä ensimmäinen ulkomaanmatka. Matkavalmistelut ovat käynnissä Tshekissä Prahassa pidettävään yhteen maailman suurimmista junioriturnauksista.

Vanhimmat juniorit, -97 ja -96 syntyneiden poikien joukkueet, ovat uudistuneet ja vahvistuneet hieman viime kaudesta. Odotettavissa on kovia keskikastin pelejä tulevana talvena. Molempiin joukkueisiin otetaan vielä hyviä pelimiehiä.

 

Naiset nousivat 3 divariin

Tyttösarjoista aikuisten peleihin siirtynyt joukkue yllätti kovalla taistelulla ja taidokkailla esityksillään viime kaudella vastustajansa 4. divisioonassa ja nousukarsinnassa otettu voitto Hämeenlinnan seudun joukkueesta takasi 3. divisioonapaikan kaudelle 2012–13.

Tulevan kauden vastustajat akselilta Forssa, Pirkanmaa, Keski-Suomi ovat taas uusi tuntematon haaste nuorelle joukkueelle.

Pelit ovat takuulla vauhdikkaita ja viihdyttäviä, joten yleisölle on taas paljon nähtävää, kun oman kylän nuoret naiset pelaavat kauden aikana Pitkäjärven salissa. Peleihin on vapaa pääsy. Ensimmäiset kotipelit ovat ohjelmassa 28.10.

Joukkueeseen voidaan ottaa muutama uusi pelaaja; jos kiinnostaa, niin yhteys valmentajaan ja rohkeasti kokeilemaan.

 

Sähly jatkaa vahvana

Salibandyn pikkuveli sähly starttaa 15 ryhmällä syyskuun toisella viikolla. Uutuutena ovat sählyn maakuntasarjajoukkueet 2003 ja -04 syntyneille. Nämä pelaavat viiden seuran maakuntasarjaa. Niiden pelaajista seura toivoo saavansa uusia pelaajia tuleviin sarjajoukkueisiin.