Owas sulkee talven ajaksi

Rego Autodesignin Luopioisiin aikanaan tuonut Teijo Kuiri kaupittelee kesän ajan kalusteita Autosisustamon entisen hallin yläkerrassa.

Luopioisten palveluvarustus täydentyi täksi kesäksi kalustemyymälällä. Teijo Kuiri on esitellyt ja kaupannut polyrottinki- ja vesihyasinttikalusteita Regon hallin yläkerrassa. Myymälä sulkee talven ajaksi, mutta jatkaa ensi vuonna entistä laajemmilla valikoimilla.

– Ensimmäinen kesä antoi uskoa, että tällaiselle on kysyntää. Alkuperäinen ajatukseni oli koota mallikappaleita esille sen verran että voin käyttää Luopioisissa hotellien edustajia ja muita asiakkaita. Mutta myös paikalliset ja kesäasukkaat ovat löytäneet hyvin Owas Designin, Kuiri sanoo.

Kalusteita itse maahan tuovan Kuirin kautta saa satojen mallien joukosta kalusteet juuri halutun värisenä.

– Monet ovat tilanneet kalusteet talon tai mökin värien perusteella. Toiset taas ovat halunneet kalusteet saman tien mukaan. Siksi ensi kesäksi on tarkoitus ottaa myymälään entistä laajemmat valikoimat.

Owas Design on avoinna vielä torstaina 30.8. ja lauantaina 1.9..