Pikkolan urheilutalon peruskorjaus lähenee

Pikkolan koulun vieressä sijaitsevan urheilutalon peruskorjaustyöt pyritään aloittamaan heti lokakuun urakkatarjouskyselyn jälkeen. Tavoitteena on, että liikuntatila olisi käyttökunnossa ensi vuoden elokuussa.

Tuoreiden luonnossuunnitelmien pohjalta lasketut rakentamiskustannukset ovat arviolta hieman yli 1,9 miljoonaa euroa. Talon LVIS-tekniikka uusitaan kokonaan, ja pukuhuone, varastot sekä piha-alue pannaan uusiksi. Rakennuksen energiatehokkuutta kohennetaan remontin yhteydessä. Projektille on myönnetty valtionavustusta 620 000 euroa.

Kunnanhallituksen liiketoimintajaosto päätti näyttää peruskorjaushankkeelle vihreää valoa.

Remontti Pikkolan urheilutalolla käynnistyy syksyn aikana. Tila on poissa käytöstä vajaan vuoden.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?