Leidit lenkkeilevät jälleen Pälkäneellä

Kaikenikäiset leidit suuntaavat sunnuntaina 23.9. Pälkäneen harjupoluille sauvojen kanssa tai ilman.

Jo perinteeksi muodostunut Aito Leidien Lenkki kävellään, hölkätään ja juostaan jälleen Syrjänharjun upeissa ulkoilumaastoissa sunnuntaina 23.9. Lenkille ilmoittaudutaan tapahtumapaikalla kello 12–12.50, ja Leidien Lenkki starttaa kello 13.

Lenkkivaihtoehtoja on kaksi, joista toisella on mittaa noin viisi kilometriä ja toisella noin kahdeksan kilometriä. Molemmat lenkit kulkevat upeissa harjumaisemissa hyväkuntoisia polkuja ja pururataa pitkin.

Lenkkien tarkoituksena on tutustuttaa lenkkeilijät upeisiin harjumaisemiin ja kuntoilla yhdessä. Matkalla on tarjolla virvoketta ja hyvää seuraa.

Tapahtumakeskuksena toimii Nuijantalo, jossa ladyt saavat nauttia maittavasta, Pälkäneen Marttojen järjestämästä keittolounaasta sekä kiinnostavasta ohjelmasta.

Leidien lenkille lähdetään kello 13 Syrjänharjun lenkkipolun parkkipaikalta. Alkuverryttelyn kautta leidit saavat hyvän lämmön lenkille ja lenkin varrella on tarjolla juotavaa.

Reippaan ulkoilun jälkeen Nuijalla on tarjolla Marttojen valmistama maittava keittolounas lenkkeileville leideille. Lisäksi Nuijantalolle on koottu naisia kiinnostavaa ohjelmaa, johon voi tutustua ennen lenkkiä tai lenkin jälkeen.

Paikalle tuotteitaan ja palveluitaan esittelemään ovat lupautuneet muun muassa Satu Ukkonen, joka esittelee uutta Cambridge -laihdutusmenetelmää. Aito Säästöpankki tarjoaa vinkkejä erilaisiin säästämismahdollisuuksiin, jotta ladyt voivat lähteä esimerkiksi urheilulomalle etelän lämpöön.

Leidien lenkillä ei ole ajanottoa, koska tarkoitus ei ole kilpailla, vaan nauttia liikunnasta, hyvästä seurasta ja naisenergiasta. Tapahtumassa on vapaaehtoinen osallistumismaksu, jolla katetaan tapahtuman kuluja. Kaikkien tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan liikunnallisia palkintoja.

Lenkin järjestävät Pälkäneen kunnan liikuntatoimi, Pälkäneen Martat ja Aito Säästöpankki.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?