Finanssivahti auttaa talouden seurannassa

Aito Säästöpankin nettipankkiasiakkaat ovat saaneet käyttöönsä Finanssivahdin, joka auttaa hahmottamaan kotitalouden tuloja ja menoja.

Finanssivahti erittelee menot sekä esittää erilaisilla kuvaajilla ja raporteilla, mihin kauppoihin tai tuoteryhmiin rahat kuluvat. Myös budjetointiin ja tulevaisuuden suunnitteluun löytyy erilaisia työkaluja, sillä vahti osaa tilitietojen perusteella ennustaa tulot ja menot.

Finanssivahti osaa luokitella automaattisesti suuren osan pankkikorttiostoksista ja laskuista. Loput voi luokitella itse, jolloin raportit tarkentuvat.

Finanssivahvin voi ottaa käyttöön maksutta nettipankissa. Sen käyttö on helppoa ja nopeaa: erilaiset kuvaajat halutulta ajanjaksolta piirtyvät ruudulle napin painalluksella ja talouden kokonaistilanteesta saa selkeän käsityksen yhdellä silmäyksellä.

Säästöpankki tarjoaa ensimmäisenä pankkiryhmänä Suomessa sähköisen palvelun henkilökohtaisen talouden hallintaan, suunnitteluun ja seurantaan.

– Monesti tuntuu, että palkka vain katoaa tililtä määrittelemättömiin menoihin. Finanssivadin avulla näkee, mihin rahat oikein menevät ja välttyy epämiellyttäviltä yllätyksiltä, Aito Säästöpankin Luopioisten konttorin pankinjohtaja Jorma Martikainen sanoo.

Finanssivahti tekee tarpeettomaksi erilaiset menopäiväkirjat ja excel -taulukot, joilla monet ovat tähän saakka seuranneet rahanmenoa.