Vanhalla Savotalla tapahtuu viikonloppuna

Vanhalla Savotalla Rautajärvellä vietetään tapahtumarikasta viikonloppua. Perjantaina 21.9. savotalla vietetään Unohtumatonta pelimanni-iltaa. Maitolavalla musisoivat Enso Kusetti ja muut pelimannit. Kämppäemännät tarjoilevat nokipannukahvia. Sateen sattuessa tilaisuus pidetään kämpällä. Kello 18.00 alkavaan tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lauantaina 22.9. savotalla järjestetään kello 10 alkaen puintipäivä, ja siellä vierailee Heikki Ahopellon Tuottajatorikiertue. Savotalla esitellään metsä- ja peltotyöperinnettä, savottaesineistöä ja vanhoja koneita sekä traktoreita. Paikalla on perinnetyönäytöksiä ja perinneasujen sekä -saappaiden myyntiä.

Kentällä nähdään Eeva-Liisa Pitkänen ja Napsukka, moninkertainen halonajon ja hevoskynnön Suomen mestari. Puintia järjestetään sään salliessa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.