Olympiatunnelmaa kentän iltavaloissa

Kunnan kottikärryt olivat tiistai-iltana kovemmassa käytössä kuin koskaan aiemmin. Kuorma ei ollut kovin painava, mutta vauhtia oli senkin edestä, kun vanhemmat tarjosivat lapsilleen kyytiä päiväkoti HermAnnin syysolympialaisten avauslajissa, kottikärryviestissä.

Kottikärrykisa osoittautui sekä voima- että taitolajiksi. Jos vauhtia oli liikaa, tiukka käännös meni pitkäksi ja vaihto vei aikaa. Saappaanheitossa välineenä ei ollut perinteinen Nokia Kontio, vaan pikkuväen oma kurakenkä. Se lensi komeassa kaaressa, kun kaverit ja vanhemmat kannustivat vieressä.

Mittanauhaa ja sekuntikelloa ei näissä kisoissa käytelty, sillä kaikki olivat voittajia ja tärkeintä oli lasten ja vanhempien hauska, liikunnallinen yhdessäolo.

Viikon ainoa sateeton ilta suosi kisoja, jotka sopivat mainiosta HermAnnissa käynnissä olevaan Varpaat vauhtiin -liikuntakampanjaan. Kisakanttiinin tarjoamiset saivat poikkeuksellisen paljon kehuja, sillä pikkuväki oli itse paistanut kahvin ja mehun kanssa tarjotut pullat.