”Siellä jossain on maa”

Valkeakosken Soittokunta konsertoi perjantaina Kangasalla.

Valkeakosken Soittokunnan kirkkokonsertti perjantaina 26.10 klo 19.00 Kangasalan kirkossa tarjoaa kaikille puhallinmusiikin ystäville musiikkimatkan barokista nykypäivään. Valkeakosken soittokunta on vireä n. 40 soittajan kokoonpano, missä on soittajia Valkeakosken lisäksi myös Pälkäneeltä, Lempäälästä ja Tampereelta. Illan konsertissa

kuullaan mm. J.S. Bachin, G.F. Händelin, Kari Rydmanin ja Jukka Kuoppamäen sävellyksiä.

Konsertissa on luvassa myös 4 virttä, joissa yleisö voi laulaa mukana. Konsertin aluksi soittokunnan seitsikko esittää kaksi kappaletta Pekka Nummisen johdolla. Konsertti on osa soittokunnan 4 konsertin kiertuetta, joka alkoi viime keväänä Pälkäneeltä ja Valkeakosken Sääksmäeltä. Lippuja konserttiin voi ostaa ennen konserttia ovelta. Konsertin johtaa soittokunnan kapellimestari Lauri Lehtonen.