Malja vuoden yrittäjille

30-vuotisjuhlavuottaan viettävä Pälkäneen Yrittäjät ry isännöi lauantaina Nuijalla Pälkäneen, Luopioisten ja Kuhmalahden yrittäjäjuhlaa.

Illan tähtiä olivat Vuoden Yrittäjät, jotka yrittäjäyhdistysten edustajat esittelivät asiaankuuluvin menoin.

– Kuhmalahden Vuoden Yrittäjä tekee osansa maailman parantamiseksi, sillä se pitää huolen, että materiaalit erotellaan ja kierrätetään uusiokäyttöön. Yritystä työllistävät purkutyömaat ja tienhoito. Kuhmalahdelta käsin hoidetaan urakoita pitkin Etelä-Suomea, ja tulevaisuudessa mahdollisesti jopa rajan toisella puolella, puheenjohtaja Petri Täyrönen esitteli Maanrakennus Valkama Ky:n, joka palkittiin Kuhmalahden Vuoden Yrittäjänä.

– Luopioisten Vuoden Yrittäjän positiivinen ja vilkas luonne on kuin tehty asiakaspalvelutehtäviin. Yrittäjän iloisessa hymyssä ei kyse ole mistään opetellusta ”näin kohtaat asiakkaan” -ilmeestä. Tämän kilpailluilla alalla toimivan yrittäjän työvälineet ovat aina priimakunnossa, kun kohtaamme niitä pitkin Suomea, puheenjohtaja Mirjami Valli esitteli Tilausliikenne Hanki Oy:n, joka palkittiin Luopioisten Vuoden Yrittäjänä.

– Pälkäneen Vuoden Yrittäjä aloitti verkostoitumisen vuonna 1994 kalaverkkoja tekemällä. Se toimii ahtaassa raossa ja palvelee harrastajapiiriä, johon itsekin kuulun. Yrittäjiä voi kiittää sitkeydestä ja erinomaisesta palvelusta, puheenjohtaja Ari Syrjynen esitteli Pälkäneen Urheilu ja Kalastuksen, joka palkittiin Pälkäneen Vuoden Yrittäjänä.