Luja-Lukko kokoaa kiekkojunnut kaukaloon

Pälkäneen Luja-Lukon jääkiekkojaosto käynnistää 6–8-vuotiaiden kiekkokoulun Haanloukkaassa sunnuntaina 25.11.

Kiekkokoulu alkaa luistelutekniikan harjoittelusta. Leikkien ja helppojen mailankäsittelyharjoitteiden avulla siirrytään taitojen karttuessa kohti oikeaa peliä.

Kaukalon kynnys on matala. Alkuun pääsee, kun on luistimet, ristikollinen kypärä, kaulasuoja, maila ja käsineet.

Uusi 2004–2006 syntyneiden junnujen joukkue on tarkoitettu kaikille jääkiekosta innostuneille tytöille ja pojille. Mikäli mukaan saadaan riittävä määrä uusia kiekkonaperoita, joukkue voi lähteä jo ensi talvena Hämeenlinnan korttelikiekkosarjaan. Sarjassa on tammikuusta alkaen muutama peli ulkojäillä sekä hieno halliturnaus maaliskuussa.

Ainakin aluksi harjoituksia on kerran viikossa sunnuntai aamupäivisin. Lisätietoja kiekkokoulusta antaa Sami Salo numerossa 0400 797 349 ja osoitteessa sami.salo@pp1.inet.fi. Sunnuntaina 25.11. kello 11 järjestettävässä avauskokoontumisessa ja infotilaisuudessa kerrotaan lisää kiekkokoulun toiminnasta.