Valtuusto vahvisti rakennuskiellot

Rakennuskieltoalueet Vatialassa.

Kangasalan valtuusto on vahvistanut rakennuskiellon määräämisen tietyille rakentamattomille alueille Mäntyveräjään Asemantien tuntumaan ja Vatialaan Lemetyntien ja Vatialantien läheisyyteen. Näin halutaan varmistaa, ettei alueille myönnetä rakennuslupia kesken selvitystöiden, joita tehdään kaavojen päivittämiseksi. Kiellon asettamisesta on neuvoteltu maanomistajien kanssa.

Valtuusto hyväksyi myös kaavamuutoksen, jolla pohjustetaan  erillisen kävely- ja pyörätien rakentamista Vatialantien itäreunaan. Samoin vapaa-ajan asuntoja koskeva kaavamuutos Roineen rannalla hyväksyttiin.

Rakennuskieltoalueet Mäntyveräjässä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?