Pälkäneen ja Luopioisten Joulunavaus perjantaina

Pälkäneen ja Luopioisten Joulunavaus järjestetään perjantaina.

Luopioisissa aloitetaan 30.11. kello 16, kun Kukkian Kädentaitajien joulutori avautuu. Torilta löytyy käsitöiden lisäksi muun muassa kahvia, torttua, makkaraa ja joulupuuroa. Myös Joulupukki sekä Hyvät Naiset ja Herrat -lauluyhtye vierailevat torilla. Lisäksi kuullaan Yrittäjien ja kappeliseurakunnan joulutervehdys sekä päästään ihailemaan juhlapukuun puettua torin kuusta, jonka valot syttyvät kello 17.30.

Luopioisten Joulunavaus levittäytyy torin lisäksi Mikkolan Navetalle, johon johtaa valopolku torilta. Mikkolan Navetalla on kello 16 alkaen tarjolla glögiä, pipareita, laulua ja soittoa sekä muuta jouluista ohjelmaa.

Pälkäneen Joulunavausta vietetään viimevuotiseen tapaan Vilpolan mäntyjen katveessa.

Pälkäneen Joulunavausta vietetään keskustan liikkeissä aamusta alkaen. Yrittäjät ovat tuoneet puoteihin joulutunnelman ja järjestäneet joulunavauspäiväksi tarjoilua, tarjouksia, arvontoja.

Joulunavauspäivä huipentuu Onkkaalan VPK:n talolla 30.11. kello 18. Mäntyjen katveessa on tarjolla lämmintä glögiä sekä jouluista musiikkia ja tunnelmaa. Joulun avaa kirkkoherra Jari Kemppainen.

Joulupukki on mahduttanut Pälkäneen joulunavauksen kiireiseen aikatauluunsa.

Tapahtumassa arvotaan palkintoja Vuoden Pälkäneläistä ehdottaneiden kesken. Ilta huipentuu Vuoden Pälkäneläisen julkistamiseen ja komeaan ilotulitukseen, joka juhlistaa samalla Pälkäneen Yrittäjien 30-vuotista taivalta.