Myyjäisvalmistelut käyvät kiivaina

Valmistelut adventtimyyjäisiä varten käyvät kiivaina. Kuva: Marjo Korteniitty

Tällä viikolla Pälkäneen seurakuntatalolla käy kova vilske, kun innokkaat askartelijat viimeistelevät kilvan ihania huovutettuja enkeleitä, huopalankahuiveja, tilkkutöitä, huopahelmi-rannekoruja sekä rintakoruja. Rivi puna-harmaita namipiiloja tonttulakkeineen kurkistelee pöydällä havunvihreän villan takaa.

Iloinen puheensorina rytmittää ahkerien käsien liikkeitä, kun seurakunnan Tehdään Yhdessä -piirissä valmistellaan odottavin mielin tulevaa myyjäispäivää. Lauantaina 8.12. Pälkäneen seurakuntatalolla järjestetään kello 10–13 adventtimyyjäiset, jolloin pöydille asetellaan enkeleitä, tonttuja, kakkuja, pullapitkoja, limppuja, Yhteisvastuu-tuotteita, havukaransseja, villasukkia ja muita käsitöitä.

Arpaonneaankin voi myyjäisissä kokeilla. Mukana myyjäisissä on paitsi lähetysväkeä myös diakoniapiirejä sekä mielenterveyskuntoutujat. Kahvio tuoksuvine joulutorttuineen palvelee paikalle saapuneita.

Valmistelut adventtimyyjäisiä varten käyvät kiivaina. Kuva: Marjo Korteniitty