Isto Kaarne vaihtui Pekka Lahdeksi

Pekka Lahti.

Uusi sosialidemokraattinen valtuustoryhmä ja Kangasalan sosialidemokraattinen kunnallistoimikunta ovat valinneet yhteisessä kokouksessaan valtuustoryhmän puheenjohtajaksi Pekka Lahden. Toista valtuustokauttaan aloittavan Lahden edeltäjä ja oppi-isä on kokenut demarivaikuttaja Isto Kaarne. 20 vuotta valtuustossa ollut Kaarne jatkaa valtuustossa myös tulevalla kaudella.

– Olen iloinen, että seuraava sukupolvi ottaa viestikapulan vastaan. Näin sen pitää mennäkin. Vastuuta nuoremmille. Uusia ajatuksia ja uutta otetta. Kaiken avun ja keskustelukumppanuuden Pekka minulta tietysti saa, Kaarne toteaa.

Varapuheenjohtajaksi ja tiedottajaksi valittiin Anja Aarnio, sihteeriksi Mia Rajala ja ryhmän neuvottelijoiksi Pekka Lahti, Anja Aarnio ja Timo Lehtinen.

Demariryhmä uudistui viime vaaleissa reippaasti. Ryhmän kolmestatoista jäsenestä uusia on seitsemän: Jorma Schukoff, Heidi Lehto, Anne-Mari Thomassen, Mia Rajala, Tommi Rönö, Timo Villgren ja Jani Markkinen.

Vanhasta ryhmästä jatkavat Hanna Laine, Raimo Kouhia, Timo Lehtinen, Anja Aarnio, Isto Kaarne ja Pekka Lahti.  Varavaltuutettujen kärjessä ovat Aira Aarnio ja Kari Koljonen.