Juha Metsäperä ilahdutti Kukkiakodossa

Lions-klubin joulukuusiaktiivit Erkki Murto (vasemmalla), Matti Rulja, Tapio Körhämö ja Leijonien presidentti Jaakko Tuokko.

Luopioisten Yrittäjät ja Leijonat toivat yhteistuumin joulumieltä Luopioisten uusittuun vanhainkotiin, Kukkiakotoon. Leijonat aloittivat tuomalla joulukuusen valoineen ja Yrittäjät jatkoivat tuottamalla Juha Metsäperän lauluisen joulutervehdyksen.

Juha Metsäperän yhtyeessä soittavat Vesa Karhula (kitara), Marko Pekkarinen (kitara) sekä Tatu Pekkarinen (rytmisoitin)

Leijonien kuusi ehdittiin saada paikoilleen nipin napin ennen Antti-myrskyn tuomaa talvea. Kuusi on tyypiltään ikivihreä, sillä homma tehtiin sillä tavalla perusteellisesti, että vanhainkodin edustalle istutettiin oikea pihta, joka elävöittää pihapiiriä myös muina aikoina. Istutettu puu symbolisoi elämän jatkumista, jota Leijonat haluavat samalla asiassa korostaa. Samaa jatkuvuutta on Leijonien lupaus pitää kuusesta huolta myös tulevaisuudessa.

Puutikkalalaistuneen Juha Metsäperän yhtyeen pienimuotoisessa konsertissa kuultiin muun muassa Tapio Rautavaaran tunnetuksi tekemä Vanha Riimu, Juha Metsäperän oma kappale Äiti sekä tutut joululaulut Heinillä härkien kaukalon sekä Varpunen jouluaamuna.

Konserttia pääsivät kuuntelemaan kodin kaikki asukkaat, sillä sekä työ- että vapaavuorossa ollut henkilökunta oli mukana.

Seppo Kääriäinen