Kirjastossa pyöreitä vuosia täyteen

Vatialan kirjastossa vietettiin 30-vuotisjuhlia joulukuun alussa. Kirjasto aloitti toimintansa Nattarin monitoimitalossa 1.12.1982 ja toimi siellä pitkään naapureinaan Nattarin päiväkoti ja nuorisotilat.

Nykyisin Vatialan kirjastossa käy vuosittain noin 26 000 asiakasta ja sieltä lainataan noin 53 500 lainaa.

Kunnon juhlien tapaan kirjastolla nautittiin paitsi mehusta ja kakkukahveista myös hyvästä musiikista. Kusti Vuorisen, Tanja Vuorisen ja Konsta Eskelisen Per Aspera – Ad Astra -yhtye sai väen henkilökuntaa myöten viihtymään, ja soittajilla riitti juttuseuraa esityksen jälkeen.

Kokoonpano nähdään soittamassa kirjastoympäristössä vielä ennen joulukuun puoliväliä, kun esiintymispaikkana on keskiviikkona 12.12. Kuhmalahden kirjasto.

Suvi ja Julia Vesa saapuivat Vatialan kirjastoon vailla tietoa juhlallisuuksista. Mansikkakakku oli luonnollisesti mieluisa yllätys.