Joulutulet syttyvät myös Kuhmalahdella

  Perinteeksi muodostuneeseen, Kuhmalahden Yrittäjien toista kertaa järjestämään joulutulien sytyttämiseen, pääsee vielä mukaan paitsi katsojana myös tekijänä. Yrittäjäjärjestön puheenjohtaja Petri Täyrönen vinkkaa, että niin tulien – ja joulumielen – sytyttämisryhmässä kuin sammuneiden tulien keräämisjoukossa on vielä tilaa halukkaille.

Upea valopolku on pitkä, aina Härkimetsän kohdilta vanhalle koululle asti. Näkyä korostaa se, että lähitienoolta sammuu samaan aikaan muu valaistus.

Ulkotulet sytytetään jouluaattona joulukirkon aikana ja kerätään pois joulupäivänä. Sytytysryhmän mukana olevilta aaton kirkko jää väliin, mutta joulutunnelmaan pääsee tulien sytyttämisen ja ihmetyksen luomisen lisäksi halutessaan kirkossa joulupäivänä. Syntyvä jäte kerätään talteen ja toimitetaan paikallisen kierrätysyrityksen hellään huomaan. Keräyspartio lähtee liikkeelle joulupäivänä puoliltapäivin.

Sytytys- tai keräysryhmään voi ilmoittautua ja lisätietoja kysellä Petri Täyrösen kautta puhelinnumerosta 0500 846 709. Vajaan 500 euron tulien hankintakustannuksiin on kyselty tukea erityisesti yrityksiltä.

Yrittäjien lisäksi tapahtumaa on puuhaamassa myös kappeliseurakunta.