Elina Kauppila nuorten rauhanjulistekilpailun voittoon Pälkäneellä

Elina Kauppilan työ valittiin Pälkäneen yhteiskoulun parhaaksi nuorten rauhanjulistekilpailussa.

Pälkäneen yhteiskoulun seitsemännen luokan oppilas Elina Kauppila (7A) ylsi paikallissarjan voittoon lionsklubien kansainvälisessä kuvataidekilpailussa. Kauppilan työ rauhanjulistekilpailussa lähtee seuraavaksi kisaamaan piirikilpailuun. Piirikilpailujen paras suomalaistyö edustaa lopulta Suomea kansainvälisessä loppukilpailussa. Finaalin voittajalle on luvassa 5000 USA:n dollarin rahapalkinto sekä matka New Yorkiin. Finaalissa palkitaan voittajan lisäksi 23 nuorta kunniamaininnoin ja rahapalkinnoin.

Kansainvälinen lionsklubien järjestö järjestää kilpailun korostaakseen maailmanrauhan merkitystä maailman kaikille nuorille. Töiden teemana on ”Kuvittelen rauhan”. Kilpailu järjestetään tänä vuonna 25. kerran.

Toiseksi Pälkäneen yhteiskoulussa sijoittui Teemu Munukka (7B) ja kolmanneksi Elisa Mattila (7C). Pälkäneellä kilpailua sponsoroi Pälkäneen lionsklubi.