Äijäsinappia lähiläänistä

Lähiläänin riemastuttavija, parhaita uutisija oli Pälkäneen leijonaveljistön Äijäsinappi! (SHL 28.12.). Runsaat kiitokset jo ilahuttavasta tiedosta! Mut mistäpä sitä halulliset ussein niin saisivat?

Tuollainen esimerkillinen yritteliäisyys ja laatuisa tuote on omiaan muitakin kuntalaisia virvoittamaan, ideoimaan innoittamaan. Uutterasti yrittämällä, keksintöjä kehitellen, oivalluksia sovellellen lamakin taitetaan.

Mitä muita tuonkaltaisia pientuotteita täälläkin talvellakin tehdä ja toimittaa voitais? Veen viljasta, lampahan lihasta, marjoista, talkkunasta, tervasta ja kuusen pihkasta. Mieluusti sellaista mitä ei kaapin päälle pölyttymään laiteta.

Laittakaapa leijonaveljet pien, pysyvä sinappiverstas käyntiin ja saattakaa mainio mausteenne ympärivuotiseen myyntiin! Lähikauppojen lisäks myös verkkonäyttämöille.

Kiion Mikko Mäntyveräjältä