Kunnianosoitus: 20 vuotta Kangasalan osuuspankin hallitusta johtaneen Antti Pitkäniemen muotokuva paljastettiin

Pekka Lehtonen nousi osuuspankin hallituksen puheenjohtajaksi

Kangasalan Seudun Osuuspankin hallitus on valinnut keskuudestaan uudeksi puheenjohtajaksi Pekka Lehtosen Kangasalta. Hän työskentelee Kangasalan Lämpö Oy:n toimitusjohtajana.

20 vuoden ajan Kangasalan osuuspankin hallituksen puheenjohtajana toimineen KHT Antti Pitkäniemen muotokuva paljastettiin hallintoneuvoston kokouksessa.

Vuodesta 1992 lähtien hallituksen puheenjohtajana toiminut KHT Antti Pitkäniemi jäi pois hallituksesta. Uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin Seppo Haataja Kangasalta. Hän työskentelee Tredea Oy:n ohjelmajohtajana.

Hallituksessa jäseninä jatkavat Raimo Kouhia Kangasalta, Jarmo Toukola Sahalahdelta, Kirsi Urkko ja Heikki Hemilä Pälkäneeltä, Anna-Riina Salkolahti Kuhmalahdelta sekä pankin toimitusjohtaja Jari Linjala.

Pankin hallintoneuvosto on valinnut kokouksessaan puheenjohtajaksi Timo Viitasen Pälkäneeltä ja varapuheenjohtajaksi Irmeli Jokilammen Kangasalta. Timo Viitanen on myös OP-Pohjola Osuuskunnan hallintoneuvoston jäsen.

Hallintoneuvoston kokouksessa paljastettiin taiteilija Alpo Tuomiston maalaama muotokuva Antti Pitkäniemestä. Hallituksesta sivuun jäänyt Pitkäniemi ehti toimia Kangasalan Seudun Osuuspankin hallintotehtävissä 39 vuoden ajan. Hän aloitti vuonna 1974 pankin tilintarkastajana. Vuodet 1992–2012 Pitkäniemi johti pankin hallitusta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?