SUN hakee toimilupaa nuorekkaalle FUN Radiolle

Radio SUN on tehnyt aloitteen nuorten ja nuorten aikuisten FUN Radion perustamiseksi Pirkanmaalle. Radioyhtiö on hakenut tarkoitukseen soveltuvaa taajuuskokonaisuutta Pori – Tampere. Toimilupa-alue kattaa Ikaalisten, Parkanon, Kankaanpään, Porin ja Tampereen alueet. Aikuisen väen suosikkikanava SUN Radio kuuluu vastaavalla alueella.

– SUN on nopeasti ottanut kuuluvuusalueensa markkinassa edelläkävijän aseman. Samaan pääsee FUN, joka tuo tullessaan paikallissisällön ja osallistuvan ohjelmanteon myös nuoremmalle kohderyhmälle. Lisäksi FUN toteutuessaan tasoittaa kilpailutilanteessa vallitsevan epätasapainon Pirkanmaan alueella, radioyhtiön toimitusjohtaja Otto Linna sanoo.

Sydän-Hämeen Lehti kuuluu Pirkanmaan lehtitalo -konserniin, joka on yksi Sun Radion omistajista. Sydän-Hämeen Lehti toimittaa aluekatsauksen kanavalle joka maanantaiaamu puoli kymmeneltä.