Luja-Lukko palkittiin laadukkaasta seuratyöstä

Sami Heikkilä HLU:n Vuoden nuori urheilija

Hämeen Liikunta ja Urheilu yhteistyökumppaneineen järjesti toistamiseen Hämeen Sporttigaalan. Sporttigaalaa vietettiin 8.2. Tampereen Komediateatterilla. Tapahtumassa palkittiin ansioituneita toimijoita, menestyksekkäitä urheilijoita, nuoria lupauksia, toimivia urheiluseuroja sekä hienoja urheilutekoja.

HLU:n Vuoden Nuori Urheilija: Sami Heikkilä, ampumaurheiluseura Kymppi-64, ammunta, Kangasala, liikkuvan maalin MM –kilpailuista 5 kultaa poikien sarjassa (joista 2 henkilökohtaista ja 3 joukkue), liikkuvan maalin EM –kilpailuista 2 kultaa poikien sarjassa (molemmat henkilökohtaisia)

Suomen Palloliiton Tampereen piirin kultainen ansiomerkki: Ilari Grönholm, FC Kangasala, Kangasala. Suomen Palloliiton Tampereen piirin kultainen ansiomerkki myönnetään henkilölle, joka on toiminut pitkäjänteisesti ja ansiokkaasti piirin ja seurojen jalkapalloilun hyväksi.

Hämeen Liikunnan ja Urheilun alueen Maakunnallinen Pohjola-palkinto: Pälkäneen Luja-Lukko. Pohjola-palkinto on palkinto hyvälle seuralle. Se on tunnustus laadukkaasta ja moniarvoisesta seuratyöstä. Valtakunnallisen pääpalkinnon lisäksi jaetaan maakunnalliset Pohjola-palkinnot.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?