Karaokemestaruus Haltialle

Tapio Körhämö ja voittopokaali.

Tapio Körhämö ei pettänyt odotuksia Suomen Lions-liiton karaokemestaruuskilpailuissa Kiuruvedellä 2. helmikuuta. Hän toi kotiin komean voiton yli kuusi tuntia kestäneen kilpailun jälkeen.

Alkukarsinnoissa Tapio esitti Olavi Virran Leirinuotiolla -kappaleen. Kymmenen jatkoon päässeen kilpailjan joukosta Tapio lauloi itsensä ykköseksi Kari Tapion Taistelija -kappaleella. Osanottajia miesten sarjassa oli 22.

Urheilukilpailuissa voittajilta kysytään yleensä tulevista haasteista. Näitä Tapiollakin nyt riittää, sillä Kiuruvedellä saadun voittopokaalin ja kukkasten lisäksi Tapiolla on mahdollisuus osallistua suoraan semifinaaliin ensi kesänä järjestettävillä Kiuruveden Iskelmäviikoilla, jossa käy noin 30 000 kuulijaa.

Voitosta Tapion kanssa iloitsevat LC-Luopioinen sekä Luopioisten karaokekerho, joka kokoontuu harjoittelemaan kaksi kertaa kuukaudessa yhdistysnurkkauksessa Mikkolan Navetan alakerrassa. Karaokekerho on toiminut jo viitisen vuotta ja aktiivisia jäseniä on yli kaksikymmentä.

Karaokekerhojen jäseniä ja runsaasti muitakin karaokeharrastajia yhdistää ensi viikonloppuna Ravintola Liekissä pidettävä Karaoke Legenda -kilpailun osakilpailu. Karaoke Legenda on Suomen suurin- ja tunnetuin karaokekilpailu, johon kuuluu loppukilpailun lisäksi noin 200 osakilpailua ja 15 alueellista semifinaalia. Suosituksi karaokepaikaksi on modostunut myös Kahvila Elotähkä Rautajärvellä.

Seppo Kääriäinen