Luja-Lukko pokkasi Pohjola-palkinnon

Valo ry ja Pohjola palkitsivat Pälkäneen Luja-Lukon Maakunnallisella Pohjola-palkinnolla. Palkinnon vastaanotti seuran toiminnanjohtaja Kimmo Ketola ja luovutti Rami Mäkinen Pohjola Vakuutus Oy:stä.
Kuva: Sonja Kössi-Jormanainen

Pälkäne ja Kangasala olivat hyvin edustettuina perjantaina Tampereen Komediateatterilla järjestetyssä Hämeen Sporttigaalassa.

Vuoden nuoren urheilijan palkinto ojennettiin Kymppi-64:n ampujalle Sami Heikkilälle. Kangasalalainen ampui liikkuvan maalin MM-kisoista kaksi henkilökohtaista mestaruutta ja kolme joukkuemestaruutta. EM-kisoissa Heikkilä otti kaksi henkilökohtaista mestaruutta.

Pälkäneen Luja-Lukko sai laadukkaasta ja moniarvoisesta seuratyöstä maakunnallisen Pohjola-palkinnon.

Pitkäjänteisesti ja ansiokkaasti jalkapalloilun hyväksi toiminut Ilari Grönholm FC Kangasalasta palkittiin  Suomen Palloliiton Tampereen piirin kultaisella ansiomerkillä.

Urheilijoiden maakunnallinen palkitsemistilaisuus on Suomen Urheilugaalan kaltainen juhlatilaisuus, jossa liikuntaväki osoittaa arvostusta liikunta- ja urheiluelämän toimijoille ja menestyjille.

Vuoden urheilijana Hämeessä palkittiin taitoluistelija Kiira Korpi. Tamperelainen luisteli viime vuonna EM-hopeaa ja oli ensimmäisenä suomalaistaitoluistelijana mukana GP-finaalissa.

 

Hämeen Liikunta ja Urheilu ry palkitsi vuoden 2012 urheilijan, nuoren urheilijan, jäsenseuran, urheiluteon ja myönsi Hämäläisen Sisulimpun numero 10.
Kuva: Sonja Kössi-Jormanainen

 

Valtiovallan tervehdyksen esitti opetusministeri Jukka Gustafsson
Kuva: Sonja Kössi-Jormanainen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?