Koko perheen pilkkiretki Sahalahdella

Sahalahden leijonat järjestävät kaikille avoimen pilkkiretken Hukkapirtillä Kirkkojärven rannassa sunnuntaina.

10.3. kello 11.30–14 järjestettävällä retkellä pääsee tutustumaan talviongintaharrastukseen. Ensikertalaisille on tarjolla kalakavereita, ongintaopastusta ja lainavälineitä. Kokeneemmat pilkkijät ovat myös tervetulleita näyttämään mallia, kuinka kalaa nostetaan järvestä.

Kirkkoherra Seppo Jarva ”evästää” ja lähettää retkeläiset matkaan kello 11.30 partiolaisten majalta. Kalastuksen lomassa on tarjolla mehua ja makkaraa. Mahdollisen saaliin voi punnituttaa paikan päällä – kaikki lapset ja lapsenmieliset osallistujat palkitaan.

Hukkapirtille löytää seurailemalla opasteita Pakkalantieltä: kirkonkylältä ajetaan noin 1,5 kilometriä Pakkalantietä ja käännytään oikealle Kirkkosillanojan tielle. Pilkkiretkelle kannatta pukeutua lämpimästi säätila huomioon ottaen, ettei vilu pääse yllättämään.