Ui kesäksi kuntoon -kampanja alkaa jälleen

Valtakunnallinen Ui kesäksi kuntoon -kampanja on jälleen alkamassa. Ilmoittaudu mukaan ja haasta ystäväsi.

Valtakunnallinen Ui kesäksi kuntoon kampanja alkaa jälleen 8.3. Kampanja kestää 14.4. saakka. Kangasalan uimahalli on aktiivisesti mukana tänäkin vuonna.  Viime vuonna sijoituksemme oli kuudes. Tänä vuonna on tarkoitus panna paremmaksi. Nyt on mahdollista haastaa myös ystäviä ja yhteistyökumppaneita mukaan vesiliikunnan pariin keräämään uintimetrejä, vesijuoksu- ja vesijumppa minuutteja.

Kampanjassa kerätään uintimetrejä sekä vesijumppa- ja vesijuoksusuorituksia suorituskorttiin, jonka saa uinninvalvojilta. Puolen tunnin vesijuoksusta saa kirjata jo yhden suorituksen. Kampanjan päätteeksi Kuohun parhaat palkitaan, ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan yllätyspalkintoja. Kuohun kokonaissuoritukset lasketaan kampanjan päätyttyä yhteen ja lähetetään valtakunnalliseen uimahallien kisaan.

Vesijumppa- ja vesijuoksusarja mahdollistavat kaiken ikäisten osallistumisen kampanjaan. Missä tahansa vesiliikuntaryhmässä suoritettu liikunta käy suoritukseksi. Myös koululaisille on oma sarjansa.

 Haasta ystävät ja yhteistyökumppanit mukaan

Kampanjaan voi ilmoittautua Kuohun uinninvalvojille ja haasteet voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen  haasteet@kangasalanuimahalli.fi. Haasteet julkaistaan viikoittain Sydän-Hämeen Lehdessä, Kangasalan Sanomissa sekä uimahallin www-sivuilla.  Lisätietoja kampanjasta saa internetistä osoitteesta www.kangasalanuimahalli.fi tai puhelinnumerosta (03) 3640 415. Facebookissa on avoin ryhmä: Ui kesäksi kuntoon 2012.

Kampanja toteutetaan jo 21. kerran ja siinä on tänäkin vuonna mukana 100 uimahallia eri puolilta Suomea. Kampanjan aikana aktivoidaan vuosittain liikkumaan yli 40 000 ihmistä. Kampanjan järjestävät Suomen Valo ry, Suomen Uimaliitto ry ja Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry.

Ui kesäksi kuntoon -kampanja käynnistyy 8.3.