Kiitos hölmöläisnäytelmästä

Kiitokset loistavasta hölmöläisnäytelmästä.

Annilan perhepäivähoitoryhmä, kaksi aikuista ja kolme lasta, päätti kokeilla hölmöä ideaa ja lähti maanantaina 4.3. kiprakassa pakkasessa kohti Sappeen kesäteatteria päivähoidolle kohdennettuun näytökseen. Varustauduimme kunnon vaatetuksella, istuinalustoilla ja lämpimällä shaalilla.

Hämmästyksemme oli paikanpäällä suuri, sillä katsomossa ei ollut meidän lisäksemme yhtään ketään. Saimme laadukkaan yksityisnäytöksen, josta iso kiitos näyttelijäryhmälle. Näytöksen jälkeen laskimme pulkkamäkeä ja paistelimme kodassa makkarat ja joimme kuumat mehut.

Pakkanen ei häirinnyt mukavaa retkeämme laisinkaan. Jäämme innolla odottamaan ensi vuoden talvista kesäteatteriesitystä. Toivottavasti sellainen järjestetään.

Anneli ”Anni” Salo