Salibandykausi päättyy pudotuspelihuumaan

Pälkäneen salibandykausi päättyy play off -huumaan. SB Luja odottaa tuekseen täyttä hallia, kun se karsii kakkosdivisioonapaikasta Luopioisten Luja-Lukko Areenalla sunnuntaina 7.4..

SB Luja kohtaa kakkosdivisioonassa yhdeksänneksi sijoittuneen SC Pirkanmaa Unitedin ensimmäisen kerran lauantaina 6.4.. Ottelu alkaa kello 17.45 Kaukajärven Spiral-saleilla. Sunnuntainen kotiottelu vihelletään käyntiin kello 14.

Ensi kauden kakkosdivisioonapaikka irtoaa kahdella voitolla. Jos voitot ovat Luopioisten pelin jälkeen tasan, kolmas ja ratkaiseva karsintaottelu pelataan 14.4. kello 17.45 Kaukajärven Spiral-saleilla.

SB Luja nousi kaudeksi 2007 nelosdivisioonaan ja seuraavana vuonna pykälää korkeammalle. Kolmosdivisioonassa joukkue on tahkonnut viiden vuoden ajan.

SB Luja eteni myös viime keväänä nousukarsintoihin, mutta silloin Jyväskylän Nousu oli niukasti parempi. Ottelu päättyi 4–3. Tämänvuotiset karsinnat PirU:a vastaan pelataan paras kolmesta -menetelmällä, ja pudotuspelihuumaa päästään ensimmäistä kertaa kokemaan kotikentällä Luja-Lukko Areenalla.