Valtuusto valitsi viimeisiä edustajia

Pälkäneen uusi kunnanvaltuusto valitsi viimeiset edustajat ylikunnallisiin luottamuselimiin. Koulutuskuntayhtymä Tavastian yhtymävaltuuston sekä Valkeakosken aluesairaalan johtokunnan pälkäneläispaikat päätyivät maakuntien neuvotteluissa perussuomalaisille. Koulutuskuntayhtymässä Pälkänettä edustaa Jari Laukkanen (ps) ja aluesairaalan johtokunnassa Timo Soini (ps).

Varajäsenenä koulutuskuntayhtymän kokouksiin osallistuu perussuomalaisten mandaatilla Jarkko Pihkala (kok). Soinin varamieheksi aluesairaalan johtokuntaan valittiin jo aiemmin kangasalalaisvaltuutettu Harri Hanweg.

Pihkala toimii Laukkasen varajäsenenä vain tämän vuoden ajan. Vuosien 2014–2016 ajan varajäsen on Timo Soini.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?