Ylpeydenaihetta kentän täydeltä

Maalivahdit olivat heti turnauspäivän aluksi hyvässä vireessä.

Luja-Lukon salibandyjaosto päätti järjestää kutsuturnauksen vuosina 2004 ja 2005 syntyneille salibandypelureille katkaistakseen harjoittelutauon, jonka on aiheuttanut yhteiskoulun salin pyhittäminen ylioppilaskirjoituksille. Turnauspaikaksi valikoitui lopulta monen joukkueen turnauksiin erinomaisesti soveltuva Luja-Lukko Areena. Harjoitusturnaus innosti lähtemään mukaan joukkueita Sahalahdelta, Pirkkalasta ja Vesilahdelta.

Luja-Lukon ensimmäinen peli oli Sahalahtea vastaan. Tuloksena oli valmentajia lämmittänyt hieno tasapeli 6–6. Kaksi aikaisempaa harjoituspeliä Sahalahtea vastaan oli päättynyt pälkäneläisittäin selviin tappioihin, mutta nyt edettiin läpi pelin tasaisissa merkeissä. Tasoitusmaali nähtiin jännittävien vaiheiden jälkeen viime sekunneilla.

Luja-Lukon peliin valmistautumista hankaloitti myös pelaajien vähäinen määrä, sillä sairauksien ja muiden syiden vuoksi paikalla olivat vain Veeti Karhu, Eero Jaakkola, Roni Haili, Wili Niinimäki, Kalle Helistö ja Thomas Saarinen. Pälkäneläisten onneksi mukaan saatiin kaksi pelaajaa -02/-03-syntyneiden ryhmästä.

Toisessa pelissään Luja-Lukko kohtasi Pirkkalan Pirkkojen joukkueen, ja valmentajien peräänkuuluttamaa hienoa taistelumieltä ja jaksamista osoittaen joukkue voitti ottelun 7–5. Joukkueella ei tässä pelissä ollut lainkaan vaihtopelaajia, mikä nostaa voiton arvoa melkoisesti.

Pälkäneläisjoukkueen viimeinen ottelu turnauksessa päättyi kotivoittoon Vesilahdesta suurinumeroisesti 8–1. Otteluun saatiin avuksi yksi pelaaja vanhemmasta ikäryhmästä. Pelit sujuivat mallikkaasti, joten ryhmän valmentajat Tatu Eklund ja Hermanni Koivisto voivat olla ylpeitä joukkueestaan ja pojat otteistaan. Myös Sahalahdella peli kulki mainiosti, ja joukkue voitti kaksi muuta otteluaan. Muidenkaan joukkueiden ei tarvinnut lainkaan hävetä yritteliäitä otteitaan.

Luja-Lukon joukkue kokoontuu vielä kolmesti pääsiäisen jälkeen – 4.4, 11.4 ja 18.4, jolloin pidetään kevätkauden päättäjäiset sekä vanhempien palaveri ensi kauden kuvioista.

 

 

 

Tuloskatsaus:

Luja-Lukko–SahKu 6-6
Luja-Lukko–Pirpi 7-5
Sahku–VesVi 8-6
SahKu–Pirpi 6-2
Luja-Lukko–VesVi 8-1
PirPi–VesVi 3-6