Tervaniemirock raikaa lauantaina 6. huhtikuuta

Viidennen kerran järjestettävä festivaali Tervaniemirock polkaistaan käyntiin lauantaina 6.4. kello 19. Paikkana on Kuhmalahden Työväen talo osoitteessa Pohjantie 159, ja lavalle nousee tällä kertaa kolme bändiä: Space Girls, Jumanzukka & Herranpiexut sekä Irtopää.

Jumanzukka & Herranpiexut on Kusti ja Viljo Vuorisen funk-jazz-duo ja Space Girls Pohjan ala-asteen 5.-6.-luokkalaisten tyttöbändi. Yhtyeen solisteina toimivat Emilia Vähäsöyrinki ja Iina Jämsén. Koskettimia soittavat Elli Kykkänen ja Janina Korpela. Bassossa on Linda Koivula ja rummuissa Veera Viitala. Nuoruuden vastapainona kokemusta edustaa eräjärveläisyhtye Irtopää. Kyseessä on 30 vuoden tauon jälkeen uudelleen lämmitetty punk-bändi,jossa soittavat Osmo Koivula (laulu), Jukka Tilsa (kitara), Kalle Helminen (basso) ja Jari Kärki (rummut).

Illan ohjelmaan kuuluu myös Anssi Kasitonninkaksi lyhyt elokuvaa: Planet of sexes ja Perhosvaikutuksia. Kahvilaa pitävät Vehkajärven

Nuori ja taitava Space girls tähdittää Tervaniemirockia.

Martat.  Tapahtuman järjestää Elävä Kuhmalahti –kylätoimikunta, ja sisäänpääsy on vapaa.