Kuula heiluu taas Aitoossa

Kahvakuulailun peruskurssi keräsi muutama viikko sitten Aitooseen innokkaan joukon kuulailijoita. Siitä riemastuneena Aitoon Martat päättivät aloittaa säännölliset kahvakuulatreenit, ja kun vetäjäksi yllättäen ilmoittautui aitoolainen Maija Tuominen, niin homma oli pulkassa.

Kahvakuulaa heilutellaan kevään ajan Aitoon koulun liikuntasalissa joka sunnuntai kello 17–18. Kesäksi siirrytään treenaamaan urheilukentälle happirikkaampiin olosuhteisiin.

Kuulailemaan ovat tervetulleita ihan kaikki lajista kiinnostuneet ympäri pitäjää, myös kesäasukkaat! Pohjakunnon tai kokemuksen puutetta ei tarvitse arkailla, mukana menossa pysyvät niin naiset kuin miehet, ja vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin. Omat kuulat tarvitaan kuitenkin mukaan. Treenien yhteydessä kerätään pieni maksu, jolla pääsee kohottamaan lihaskuntoaan ohjatussa ryhmässä.

Ensimmäisen kerran Aitoon koululla hikoillaan sunnuntaina 7.4. kello 17. Lisätietoja voi kysellä Hanna Keinolta numerosta 040 502 1281.