Nuoret ja päättäjät -keskustelutilaisuus Kangasalla

Nuoret ja päättäjät keskustelevat yhdessä keskiviikkona 17.4. kello 15 alkaen valtuustosalissa Kangasalla. Koolle kutsujana toimii Kangasalan nuorisovaltuusto. Tilaisuudessa on tarkoitus keskustella yhdessä nuoria koskevista asioista ja saada nuorten ääni kuuluviin myös kunnan päättäjille.

Keskustelutilaisuus myös pyrkii herättelemään nuoria vaikuttamaan omiin asioihinsa kunnan sisällä. Vastavuoroisesti kunnan päättäjiä herätellään kuuntelemaan nuoria enemmän.

– Toivomme uudelta kunnanvaltuustolta panostusta nuoriin. Nuoret ovat tulevaisuuden veronmaksajia ja palveluiden käyttäjiä sekä tuottajia. Haluamme olla mukana rakentamassa kaikille hyvää kuntaa, nuorisovaltuuston puheenjohtaja Tiina Palovuori muotoilee.

Mukaan on kutsuttu kunnanvaltuusto, kunnan johtajistoa ja virkamiehiä, oppilaskuntia ja opettajia sekä nuoria nuorisovaltuustosta ja muista toimijatahoista.

Kangasalan nuorisovaltuusto on toiminut vuodesta 1995 lähtien ja on ensimmäinen Suomeen perustettu nuorisovaltuusto. Nykyisellään jäseninä on 11 nuorta.