Haavoitettu jatkaa Sinua varten -tapahtumaa

Sinua varten -tapahtuma jatkuu Pälkäneen Katukappelissa ensi viikonloppuna. Lauantai-iltana esitetään maaliskuussa ilmestynyt elokuva Haavoitettu. Sunnuntain Sinua varten -illassa puhuu tamperelainen tv-evankelista Paavo Järvinen.

Koskettavan ja toivoa antavan Haavoitettu -elokuvan on ohjannut ja tuottanut tamperelainen mediatoimisto Rami Halonen. Käsikirjoitus on Hilkka Paanasen ja musiikkimaailma Jani Huomon tuotantoa. Haavoitettu-tunnusmusiikin on tehnyt HB. Elokuva on tuotettu noin 120 ihmisen vapaaehtoisvoimin.

Elokuvan päähenkilö Anssi Pajunen elää poikamieselämää, kunnes tapaa ihastuttavan Helenan. Anssi rakastuu oitis seurakunnan kuorossa viihtyvään naiseen, jolle hän ilmoittaa olevansa rakennusmies kuten Jeesus. Pian soivatkin jo hääkellot. Asiat eivät kuitenkaan mene ihan niin, kuin pariskunta on haaveillut.

Tv-evankelista Paavo Järvinen kertoo saaneensa sanomansa ja tehtävänsä Jumalalta pian uskoontulonsa jälkeen: jokaisella ihmisellä on mahdollisuus pelastua kääntymällä Jumalan puoleen. Järvinen rukoilee myös sairaiden ja erilaisissa elämän vaikeuksissa olevien ihmisten puolesta.