Kuhmalahden kirjasto pysyy kesän auki

Sahalahden, Suoraman ja Vatialan lähikirjastot sulkevat Kangasalla ovensa noin kuukaudeksi ensi kesänä. Pääkirjasto ja Kuhmalahden lähikirjasto ovat kuitenkin avoinna normaalien kesäaukioloaikojen puitteissa.

Kolme pikkukirjastoa suljetaan, koska kesälomakaudella kirjastohenkilöstöä ei lomia porrastamallakaan riitä kaikkiin toimipisteisiin. Pääkirjasto vaatii päivittäin vähintään kymmenen työntekijän työpanoksen asiakaspalvelupisteissä, neljässä lähikirjastossa tarvitaan vähintään seitsemän henkeä ja kirjastoautossa kaksi–kolme henkeä.

Suoraman kirjasto on kiinni 17.6.–14.7., Sahalahdella ja Vatialassa ovet pysyvät suljettuina 8.7.–4.8. Lisäksi kirjastoauto on poissa liikenteestä heinäkuun 7. päivän ja elokuun 4. päivän välisen ajan.

Kiinniolo huomioidaan eräpäivissä, ja aineistolle annetaan pidempi laina-aika kiinniolon vuoksi.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?