Linnunpönttötalkoot Ämmätsässä alkoivat

Sunnuntaina 14.4. kokoonnuttiin Ämmätsän kylätalolle ensimmäisiin linnunpönttötalkoisiin.  Tosin jo  lauantaina saha suihki muutaman innokkaan kyläläisen tehdessä esivalmisteluja varsinaista talkoopäivää varten. Sunnuntaina paikalla oli kolmetoista ahkeraa naputtelijaa  kokoamassa yksiöitä eri linnuille kaikkein uusimmalla tekniikalla. Mukavan rupattelun, kahvittelun ja leppoisan makkaranpaiston lomassa aika kului  kuin huomaamatta illan tunneille asti. Pönttöjä myytiin paikan päällä ja asiakkaille  tarjottiin myös avaimet käteen-toimitusta: kyläyhdistyksen miesväki lupasi myös asentaa pöntöt pikku maksua vastaan.

Jotta mahdollisimman moni sirkuttaja saisi uuden kodin, talkoot jatkuvat lauantaina 20.4.  kello 13 alkaen niin myöhään kuin naputeltavaa riittää. Mukaan ovat tervetulleita muidenkin kylien asukkaat. Täytekakkukahvit ovat luvassa. Pönttöjä myydään tuolloinkin, ja yhdistyksen puheenjohtaja Aulis Roikola sekä muut hallituksen jäsenet ovat  luvanneet myydä niitä sopimuksen mukaan muinakin aikoina.  Pöntöistä saaduilla tuloilla tuetaan kyläyhdistyksen toimintaa.